سامانه تحت وب یا اپلیکیشن وایزر؛ کدام یک کارآمدتر است
در سالهای اخیر تکنولوژی با سرعت زیادی در حال پیشرفت است. حجم بالایی از محصولات الکترونیک بهصورت روزانه توسط محصولات جدیدتر جایگزین میشوند. اپلیکیشن وایزر یکی از جدیدترین تکنولوژیهایی است که در زمینة ردیابی خودرو مورد استفاده قرار گرفته است.
اما سؤال اصلی اینجا است که سیستمهای پیشین مانند سامانة تحت وب بهتر عمل میکنند یا اپلیکیشن وایزر؟ در این مطلب همراه ما باشید تا به معرفی اپلیکیشن وایزر و کاربرد آن بپردازیم و در انتها به این پرسش پاسخ دهیم که سامانه تحت وب یا اپلیکیشن وایزر؛ کدام کارآمدتر است؟
سامانه تحت وب و اپلیکیشن وایزر
اپلیکیشن وایزر چیست؟
انواع گوناگونی از سیستمهای ردیابی وجود دارند که برای موقعیتیابی و محافظت بیشتر از وسایل نقلیه مورداستفاده قرار میگیرند. بسیاری از این سیستمها تنها قادر به نمایش دادن موقعیت خودرو به مالکان وسایل نقلیه هستند.
اپلیکیشن وایزر در زمینة ردیابی خودرو، امکانات بیشتری را در اختیار رانندگان و صاحبان وسایل نقلیه قرار میدهد. برای استفاده از امکانات این سیستم، باید دستگاه ردیاب وایزر را روی خودرو و اپلیکیشن سازگار با این ردیاب را روی تلفن همراه هوشمند خود نصب کنید. در ادامه با ردیاب وایزر و امکاناتی که در اختیار مالکان وسایل نقلیه قرار خواهد داد، بیشتر آشنا میشویم و سپس سامانة تحت وب و اپلیکیشن وایزر را با یکدیگر مقایسه میکنیم.
معرفی ردیاب وایزر و کاربردهای آن
تا امروز از ردیابها تنها برای موقعیتیابی خودروها استفاده شده است. این در حالی است که ردیاب خودرو وایزر امکانات بیشتری را در اختیار مالکان وسایل نقلیه قرار میدهد. در ادامه به مهمترین این امکانات اشاره خواهیم کرد:
- دزدگیر خودرو: نصب ردیاب وایزر روی خودرو شما را نسبت به استفاده از دزدگیر بینیاز میکند، چراکه این ردیاب عملکردی مشابه با دزدگیر دارد.
- موقعیتیابی: با استفاده از اپلیکیشن وایزر در هر زمانی از شبانهروز از موقعیت مکانی خودروی خود اطلاع خواهید داشت.
- کنترل خودرو: با کمک این سیستم میتوانید بدون حضور فیزیکی در وسیلة نقلیه، آن را خاموش کنید.
- بررسی شرایط خودرو: با نصب اپلیکیشن وایزر به سرعت از جابهجایی خودرو یا وارد شدن ضربه به آن مطلع خواهید شد.
- کنترل سرعت: امکانات اپلیکیشن وایزر تنها به مراقبت از خودرو محدود نمیشود. با استفاده از این سیستم، امکان مراقبت از سرنشینان و کنترل عملکرد آنها نیز برای مالک خودرو فراهم خواهد شد. به عبارت بهتر، مالک خودرو میتواند سرعت آن را حتی در شرایطی که درون خودرو حضور ندارد، کنترل کند.
- برقراری تماس صوتی: مالکان وسایل نقلیه میتوانند در صورت تمایل و ضمن حفظ حریم خصوصی خود از امکان برقراری تماس صوتی با خودرو جهت شنیدن صدای سارقین استفاده کنند.
- متوقف کردن خودرو: مالکان خودرو میتوانند با استفاده از سیستم وایزر و از راه دور، سیستم برق خودرو را قطع کنند. با این کار، خودرو قدرت حرکت خود را از دست میدهد. این ویژگی زمانی که خودرو به سرقت میرود، کاربرد زیادی خواهد داشت.
ردیاب های وایزر و کاربردهای آن
سامانة تحت وب یا اپلیکیشن وایزر؛ کدام کارآمدتر است؟
اپلیکیشن وایزر تمامی امکاناتی را که در بالا گفته شد به راحتترین شکل ممکن در دسترس دارندگان وسایل نقلیه قرار میدهد. این امکانات بهحدی است که نیاز مالکان وسایل نقلیه را از تهیة محصولاتی مانند دزدگیر بینیاز میکند.
به عنوان مثال، امکان قطع کردن برق خودرو یا برقراری تماس صوتی با سرنشینان خودرو از جمله ویژگیهایی هستند که تنها از طریق اپلیکیشن وایزر در اختیار مالکان خودرو قرار میگیرد.
در حالت کلی، اپلیکیشن وایزر و سیستمهای تحت وب امکانات و قابلیتهای کاملا یکسانی دارند. مالکان خودرو میتوانند ضمن در نظر گرفتن شرایط و نیازهای خود و بررسی مزایا و معایب این دو روش، بهترین روش را برای افزایش امنیت وسیلة نقلیه خود انتخاب کنند.
دیگر مقالات ما را در این بخش دنبال نمایید
روش استفاده از اپلیکیشن وایزر
برای بهرهمند شدن از مزایای بسیار زیاد اپلیکیشن وایزر، باید در مرحلة اول ردیاب وایزر را روی وسیلة نقلیه خود نصب کرد. در مرحلة بعد باید اپلیکیشن وایزر را روی یک تلفن همراه هوشمند اجرا کنید. توجه کنید که تلفن همراه و ردیاب باید هر دو به اینترنت متصل باشند.
ردیاب وایزر مانند سایر ردیابها برای اتصال به اینترنت به یک سیمکارت نیاز دارد. در مرحلة آخر باید از اتصال اپلیکیشن و ردیاب وایزر مطمئن شوید. پس از طی کردن این مراحل، میتوانید بهراحتی از امکانات متنوع این اپلیکیشن استفاده کنید.
سامانه تحت وب یا اپلیکیشن وایزر
سخن آخر
در این مقاله به بررسی ردیاب وایزر و کاربردهای آن پرداختیم و به شما گفتیم سامانة تحت وب و اپلیکیشن وایزر هر دو به یک اندازه کارآمد هستند و همچنین گفتیم استفاده از ردیاب وایزر مزایای زیادی دارد که از جملة آنها میتوان به افزایش امنیت خودرو در برابر سارقان، ردیابی خودرو در صورت سرقت، خاموش کردن وسایل نقلیه از راه دور و کنترل سرعت خودرو اشاره کرد.